دیوار پیش ساخته،دیوارفوق سبک۳لایه،دیوارعایق حرارت وصوت حیات وال
از جمله انواع دیوار پیش ساخته فوق سبک میتوان به دیوار بتنی سبک، دیوار پیش ساخته گچی، دیوار کناف و دیوار تریدی پانل اشاره کرد. دیوار پیش ساخته تولیدی گروه سازه و معماری خانه ایرانی با نام تجاری حیات وال، دارای مالکیّت صنعتی این گروه است. این نوع دیوار سبک، عایق صوت ،عایق حرارت میباشد. علاوه بر آن جزء دیوارپیش ساخته ارزان قیمت و اقتصادی هم نیز هست. در ادامه به شرح مزایا و مشخصات دیوار پیش ساخته سبک، عایق صوت و حرارت حیات وال که جهت اجرای دیوارهای داخلی ساختمان مناسب است، پرداخته میشود. سپس با دیگر دیوارهای رایج در ایران مقایسهی فنی میشود. دیوارهای تولیدی خانه ایرانی مناسب تمامی مناطق و اقلیمهای ایران و انواع سازهها با کاربریهایی مثل مسکونی، ویلا، اداری، تجاری، هتل و… میباشد.جهت خرید واطلاع از قیمت دیوار پیش ساخته حیات وال می توانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.قابل ذکر است این دیوار دارای ضخامت های وکیفیتهای متناسب با شرایط اقلیمی ایران می باشد.قیمت این دیوارپیش ساخته فوق سبک بنا بر ضخامت وکیفیت از رنج قیمت دیوارپیش ساخته ارزان آغاز می گردد.
مزایای دیوار حیات وال در این فیلم مزایای دیوار پیش ساخته حیات وال شامل سبکی وزن، عایق حرارت و عایق صوت، سرعت و سهولت در اجرا و… نمایش داده شده است.
آزمایشات انجام شده بر روی دیوار حیات وال
در این فیلم مشخصات فنی و آزمایشات انجام شده بر روی دیوار فوق سبک حیات وال مانند تست ضربه، تست آتش، جذب آب و رطوبت، بارگذاری خارج از صفحه و… نمایش داده شده است.
۱- مزایای دیوار پیش ساخته فوق سبک حیات وال
-
وزن بسیار کم:
وزن این دیوارهای داخلی ۳۵ تا ۶۰ کیلوگرم بر متر مربع است. چنانچه در محاسبات اولیّه سازه از دیوار سبک حیات وال استفاده شود، میتوان شاهد کاهش ۲۵ درصدی مصرف میلگرد و بتن بود. کاهش این رقم قابل توجه میتواند قیمت دیوارها را در پروژههای انبوه سازی، تعدیل و بعضاً رایگان نماید.
-
سبک سازی سازه:
مقاوم سازی سازه در برابر زلزله یکی از مهمترین اهداف طراحی سازه است. هرچه سازه سبکتر باشد، در مقابل زلزله رفتار بهتری از خود نشان میدهد. فن سبک سازی سازه عبارت است از کاهش وزن تمام شدهی ساختمان با استفاده از تکنیکهای نوینِ ساخت و استفاده از مصالح سبک و بهینهسازی روشهای اجرا. کاهش وزن ساختمان علاوه بر صرفه جویی در هزینه، زمان و انرژی، زیانهای ناشی از حوادث طبیعی مانند زلزله و صدمات ناشی از وزن زیاد ساختمان را به حداقل میرساند. یکی از روشهای سبک سازی ساختمانها، کاهش وزن تیغههای جداکننده در ساختمان است. استفاده از دیوارهای سبک ترکیبی به عنوان دیوارهای داخلی و پیرامونی، از جمله این روشها میباشد.
-
عایق صوت و حرارت مناسب:
میزان کاهش صوت این دیوار بین ۳۰ تا ۵۰ دسیبل میباشد و همچنین به دلیل داشتن لایه پلی استایرن عایق حرارتی بسیار مناسبی نیز هست.
-
مقاوم در برابر آتش:
جدارههای بیرونی که متشکل از کامپوزیت معدنی چندگانهای است که از بهترین مصالح مقاوم در برابر آتشسوزی میباشد.
-
عدم آوار در زلزله:
به دلیل استفاده از شبکه توری و استحکام جدارهها، امکان جدا شدن جدارهها از هستهی مرکزی بسیار ضعیف بوده و باعث کاهش دومین عامل کشتار (آوار دیوار) در زلزله میگردد.
-
بهداشتی و سازگار با انسان:
در ترکیبات این دیوار پیش ساخته از هیچ نوع مادهی مضر برای انسان یا محیط زیست استفاده نشده است.
-
مستقل از واردات و تحریمهای سیاسی:
به دلیل تولید ۱۰۰% داخلی و همسویی با اهداف اقتصاد مقاومتی.
-
سهولت و سرعت در نصب و صرفه اقتصادی:
این دیوار پیش ساخته به دلیل داشتن ابعاد بزرگ ۷۰×۵۰ سانتیمتر، اجرایی راحت و سریع دارد. همچنین بلوکها با داشتن سطحی صاف و لبههای بیرون آمده و تورفته پس از اجرا، سطح دیوار تراز میباشد؛ به همین دلیل این دیوار نیازی به گچ و خاک ندارد. این موارد باعث خواهد شد که نیاز به تعداد نفرات و ساعت کار کمتر و در نتیجه دستمزد پایینتر جهت اجرای دیوار پیش ساخته حیات وال شود. به طور کلی هزینههای مستقیم و غیرمستقیم این محصول بسیار کمتر از روشهای سنتی و یا صنعتی قبلی میباشد.
۲- مصالح بکار رفته در دیوار پیش ساخته فوق سبک حیات وال
۱-۲- جدارههای خارجی
-
پرلیت
یک سنگ آتشفشانی از نوع سیلیکات آلومینیوم، سدیم و پتاسیم میباشد. بر اساس آزمایشات انجام شده جدارهی ۱ سانتیمتری پرلیت از نظر انتقال حرارت با دیوار آجری با ضخامت ۸ الی ۱۰ سانتیمتر و دیوار بتنی ۱۸ سانتیمتری و دیوار سنگی ۲۰ سانتیمتری برابری میکند. این خاصیّت باعث صرفه جویی در مصرف انرژی و کاهش هزینههای تأسیسات ساختمان میگردد.
پرلیت به دلیل خاصیت اتصالات شیمیایی موجود در آن در صنایع نسوز بکار برده میشود و امروزه در تولید سیمانهای نسوز، بلوکها و آجر برای عایقکاری، دیگهای بخار، کورههای همگنسازی، کورههای آهنگری، کورههای عملیات حرارتی و کورههای ذوب مورد استفاده قرار میگیرد. به همین دلیل این ماده باعث افزایش مقاومت دیوار سبک در برابر آتشسوزی میشود.
لازم بذکر است مرکز اطلاعات عایقهای حرارتی ایران پرلیت و بتن سبک حاصل از پرلیت را به عنوان عایقهای حرارتی در صنعت ساختمان معرفی کرده است.
۲-۲- جدارهی میانی دیوار پیش ساخته فوق سبک
-
پلی استایرن
جدارهی میانی دیوار پیش ساخته حیات وال از جنس پلی استایرن است. یونولیت یا پلاستوفوم مادهای سفید رنگ و عایق رطوبت و صدا است که اوّلین بار توسط آلمان نازی در جنگ جهانی دوم برای ساخت پلهای شناور روی آب ساخته شد. فوم پلی استایرن یکی از فرآوردههای صنایع پتروشیمی بوده و شکل ظاهری آن از بلورهای ریز تشکیل شده است که در مجاورت فشار و بخار منبسط میگردد. لایههای کناری در دیوار پیش ساخته حیات وال با استفاده از توریهای مخصوص به لایه میانی متصل میشوند. علاوه بر افزایش مقاومت و چسبندگی بین لایهها، منجر به عدم شکنندگی در برابر ضربه و عدم آوار این نوع دیوار پیش ساخته میگردد.
جداره میانی حیات وال
۳- بررسی قیمت و جزئیات فنی دیوار پیش ساخته رایج در ایران
در جدول زیر انواع دیوارهای پیش ساخته رایج در ایران مانند دیوار سفالی، دیوار بلوک لیکا، دیوار بلوک AAC، دیوار بلوک CLC، دیوار تریدی پنل، دیوار کناف، دیوار XPS و… دیوارهای مذکور از نظر کیفیت و قیمت مورد بررسی قرارگرفته است.
۴- نصب دیوار پیش ساخته فوق سبک حیات وال
۱-۴- ابزار مورد نیاز:
سطل پلاستیکی، شاقول، تراز آبی، کاردک، ارّه چوببری با دانههای درشت، ریسمان، پروفیل آلومینیومی به طول ۵.۲ متر، چکش لاستیکی، کمچه، دریل گردبر.
۲-۴- مراحل نصب دیوار پیش ساخته فوق سبک:
مرحله ۱)
تهیه چسب دیوار پیش ساخته حیات وال: این چسب در کیسههای ۳۰ کیلوگرمی به صورت پودر عرضه میشود که این پودر از جنس خود دیوار است و دارای چسبندگی و مقاومت بالایی میباشد. این پودر پس از اختلاط با آب مورد استفاده قرار میگیرد.
مرحله ۲)
نصب نوار لرزهگیر: این نوار جهت اتصال مناسب کف، سقف و بدنه نصب میگردد.
مرحله ۳)
برش لبهی زیرین پانل جهت اتصال بهتر در کف و نصب اوّلیّن پانل با رعایت تراز افقی و عمودی.
برش زدن دیوار پیش ساخته حیات وال
مرحله ۴)
نصب شاخکهای اتصال دهندهی پانل به دیواره جهت برقراری اتصال مستحکمتر بین دیوار پیش ساخته و پانل.
مرحله ۵)
نصب چهارچوب درهای ورودی و یا نعل درگاه: در این مورد میتوان چهارچوب در را به صورت کامل نصب کرد و یا با نصب نعل درگاه موقت چوبی دیوار حیات وال را نصب و پس از اتمام نصب نعل درگاه موقت چوبی را جدا نمود.
- روش اوّل: نصب چهارچوب درهای ورودی، پر کردن پشت چهارچوب و اتصال شاخک فلزی متصل کننده چهارچوب و دیوار حیات وال.
- روش دوم: نصب نعل درگاه موقت و نصب دیوار روی نعل درگاه و جدا کردن نعل درگاه پس از اتمام نصب دیوار پیش ساخته حیات وال.
مرحله ۶)
نصب نبشی در محل تقاطع و درزگیری با چسب در دیوار پیش ساخته حیات وال: جهت استحکام در محل تقاطع دیوار پیش ساخته حیات وال میتوان از نبشی گالوانیزه استفاده کرد.
مرحله ۷)
شیارکنی و نصب تأسیسات: در این مرحله ابتدا شیارزنی توسط دستگاه فرز انجام شده، تأسیسات نصب و پس از اتمام کار با چسب پر میشود.
شیارکنی و نصب تأسیسات در دیوار پیش ساخته حیات وال
مرحله ۸)
نصب نوار و اتمام بتونه کاری: در مرحله پایانی در تمامی کنجها میتوان نوار را به دلیل جلوگیری از ترکهای ریز نصب و تمامی حفرهها را با بتونه پر و آمادهی پوشش نهایی گرداند.
بتونهکاری دیوار پیش ساخته حیات وال
۵- در مورد دیوار پیش ساخته فوف سبک حیات وال بیشتر بدانید…
۱-۵- وزن بسیار سبک:
هر متر مربع این دیوار به طور میانگین ۴۸ کیلوگرم بر متر مربع میباشد که در مقایسه با دیوارهای رایج بسیار سبکتر است.
۲-۵- عایق حرارتی و برودتی:
این ویژگی سبب کاهش میزان تقاضای بار انرژی در طی فصول گرم و سرد سال میگردد. با توجه به این که حاصل جمع تلفات حرارتی جدارهها و هوای نفوذی، بار حرارتی اتاق را که مبنای انتخاب مبدلهای حرارتی از قبیل رادیاتور، فنکوئل و… خواهد بود، بدست میدهد. بدیهی است که اگر ضریب انتقال حرارتی جداره ساختمان پایین باشد، میزان تلفات حرارتی در ساختمان پایین آمده و نیاز به سیستم حرارت مرکزی و تهویه با ظرفیت کمتری خواهد بود. این امر موجب کاهش سرمایه گذاری اولیه مربوط به بخش تأسیسات در حدود ۳۰% خواهد شد. به علاوه چنانچه بتوان تلفات حرارتی در ساختمان را پایین آورد هزینههای بهرهبرداری ساکنان کاهش چشمگیری خواهد داشت.
۳-۵- صرفه جویی در مصرف انرژی:
آیا دیوار انتخابی شما الزامات مبحث ۱۹ (صرفهجویی در مصرف انرژی) را تأمین میکند؟
قبل از هر مطلبی در مورد دیوار عایق، بهتر است بدانید که در حال حاضر رعایت مبحث ۱۹ برای تمامی ساختمانهای در حال ساخت، اجباری است. یکی از مهمترین موارد این مبحث عایق بودن پوسته خارجی ساختمان است که شامل دیوارهای پیرامونی میباشد. میزان عایق بودن دیوار پیش ساخته به شهر محل ساخت و کاربری ساختمان بستگی دارد. به همین منظور با یک نگاه کلی به بررسی مراکز استانهای کشور پرداخته و جدول زیر برای ساختمانهای مسکونی با متراژ زیر ۲۰۰۰ متر تهیه شده است. در این جدول میزان حداقل مقاومت حرارتی که دیوار انتخابی شما باید داشته باشد در ستون سوم درج شده است. البته مقادیر به شرطی است که برای ساختمان مورد نظر از پنجره برتر (دو جداره) استفاده کنید.
جدول میزان انرژی
حالا باید دید که دیوار مورد استفاده دارای چه مقاومت حرارتی است؟ اگر این مقدار از مقادیر جدول بالا بیشتر باشد استفاده از آن مجاز است. در غیر این صورت باید از یک عایق حرارتی مناسب برای اصلاح عملکرد حرارتی دیوار پیش ساخته استفاده کرد و یا دیواری انتخاب کنید که عملکرد حرارتی مناسبی داشته باشد.
۱-۳-۵- مقایسه میزان مقاومت حرارتی دیوارهای رایج پیرامونی با دیوار پیش ساخته حیات وال:
هر دیواری که در ساختمان استفاده میشود دارای لایههای مختلفی از مصالح است. این مصالح و لایهها هر کدام سهمی در مقاومت حرارتی دیوار پیش ساخته دارند. این لایهها از لایه داخلی (معمولاً از جنس گچ یا سیمان)، لایه میانی که ساختار اصلی دیوار را تشکیل میدهد و لایه خارجی که معمولاً نمای سیمانی، سنگ و… تشکیل شده است. مقاومت حرارتی هر لایه از تقسیم ضخامت لایه بر ضریب هدایت حرارتی آن بدست میآید. به همین منظور محاسبات مربوط به چند لایه متداول را در جدول زیر مشاهده میکنید. برای بدست آوردن مقاومت حرارتی کل یک دیوار باید مقاومت لایههای استفاده شده در آن را با هم جمع کرد.
به عنوان مثال برای محاسبه دیوار بلوک سفالی ۱۵cm با مشخصات ۲.۵cm اندود داخلی گچ و خاک، ۰.۵cm گچ رویه، نمای خارجی سنگ به ضخامت ۲cm که به روش دوغابی با ۳cm دوغاب ماسه و سیمان اجرا شده، مد نظر است. کافی است مقادیر ردیفهای ۱ و ۴ و ۵ و ۶ و ۷ را با هم جمع کنیم که مقاومت حرارتی آن ۰٫۳۶۹ میشود.
- دیوار AAC (بتن سبک اوتوکلاو شده) با همین لایهها، مقاومت حرارتی ۰.۸۵۸
- دیوار CLC (فومبتن) با همین لایهها، مقاومت حرارتی ۰.۸۱۹
- دیوار لیکا با همین لایهها مقاومت حرارتی ۰.۵۰۳
در صورت مقایسه نتایج بالا با جدول حداقل مقاومت حرارتی مراکز استانهای کشور برای ساختمانهای مسکونی، متوجه میشوید که هیچکدام از دیوارهای فوق به غیر از دیوار پیش ساخته حیات وال حداقل مقاومت حرارتی مبحث ۱۹ (حتی در شهرهایی که دارای نیاز انرژی کم هستند) را تأمین نمیکنند. به عبارتی استفاده از آنها بدون عایق حرارتی مناسب مجاز نبوده و دارای شرایط استاندارد نمیباشد.
۴-۵- عایق صوت:
کاهش ورود صدا یک عامل کلیدی در حفظ سلامت و آسایش ساکنان ساختمانهای مسکونی به شمار میآید. ساختار سلولی و نحوهی پخش هوا در این دیوار، ایزولاسیون صوتی را تا میزان زیادی تقویت مینماید. همچنین چند جداره بودن، جنس کامپوزیت معدنی جدارهها، عامل مهمی در تقویت عایقبندی صدا است. امّا به منظور دستیابی به عایق بودن صوتی علاوه بر استفاده از مصالح آکوستیک، بایستی در بندکشیها و آببندی اتصالات نیز دقت کافی به کار رود.
۱-۴-۵- مقایسه مقاومت صوتی و ویژگیهای آکوستیکی دیوار پیش ساخته سبک حیات وال با انواع دیوارهای رایج دیگر:
بنا به تعریف شدّت صوت عبارت است از مقدار انرژی که در واحد زمان به واحد سطح عمود بر راستای انتشار میرسد که با واحد وات بر متر مربع (W/m²) نشان داده میشود. به حداقل شدّت صوتی که گوش انسان قادر به شنیدن آن است، صدای مبنا گفته میشود. تراز شدّت صوت که واحد آن دسیبل (db) است، بیانگر میزان بلندی صدا است. STC، میزان افت تراز شدّت صوت (db) میزان دسیبلی است که یک عایق در موقع عبور دادن موج صدا، کاهش میدهد. به طور مثال میزان افت تراز شدّت صوت برای یک دیوار سفالی ۱۰cm، بیست دسیبل میباشد. این بدین معناست که اگر میزان شلوغی در خارج از منزل ۹۰ دسیبل باشد، صدایی که در داخل شنیده میشود حدود ۷۰ دسیبل است.
عایق پشم سنگ دارای ویژگیهای آکوستیکی (کاهش انتقال صدا و جذب صدا) نیز میباشد. عایق پشم سنگ در جذب و کاهش صدا بازدهی بالایی دارد و از آن در استودیوهای صدابرداری، فرودگاهها، زیر ریلها و ایستگاههای متروی داخل شهر برای جلوگیری از انتقال ارتعاشات و صدا استفاده میشود.
۵-۵- سازگاری با محیط زیست:
سازگاری با محیط زیست یک گرایش جدید در صنعت ساختمان است که هدف آن به حداقل رساندن تأثیرات محیطی به وسیله پایین آوردن مصرف منابع طبیعی، کاهش آلایندهها و کاهش ضایعات است. دیوار پیش ساخته حیات وال کمک شایانی به این امر مینماید.
۶-۵- مقاومت در برابر آتش سوزی و حریق:
جدارههای بیرونی حیات وال از ترکیبات معدنی که از بهترین مصالح مقاوم در برابر آتش سوزی هستند، تشکیل شده است. به علّت وجود ترکیبات شیمیایی آب در این جدارهها، در اثر حرارت زیاد (حدود ۹۰ درجه سانتیگراد) مولکولهای آب تبخیر میشوند. در نتیجه مقاومت در برابر آتش سوزی افزایش مییابد. به طوری که در این حالت از انتقال حرارت به نحو شایستهای جلوگیری میشود. حتی پس از تکمیل مرحله تبلور گچ (calcinations) عامل ذکر شده هنوز در مقابل حرارت مقاومت مینماید. شکل زیر نتایج آزمایشهای انجام شده توسط مؤسسه استاندارد مصالح آمریکا (ASTM) را نشان میدهد. این آزمایشها توسط مؤسسات مسئول در اعطای استاندارد و شرکتهای بیمه مورد تأیید قرار گرفته است. در ضمن افزودنیهای معدنی و شیمیایی اضافه شده به ترکیب دیوارهای پیش ساخته حیات وال، مقاومت آن را در برابر آتش افزایش میدهد.
هر جا که عایق پشم سنگ به منظور صرفه جویی در مصرف انرژی نصب شود، خواص ضد حریق آن مزیّت مضاعفی خواهد داشت. چرا که در هنگام حریق، دود و ترکیبات مسموم کننده از آن متصاعد نمیشود. مهمترین ویژگی عایق پشم سنگ مقاومت استثنایی آن در برابر آتش میباشد و در دنیا به عنوان نوعی حفاظ در مقابل آتش شناخته شده است.
این مطلب مورد تأیید بیمهگزاران جهان میباشد. به همین علّت اکثر کشورها تخفیفهای مخصوص در مورد بیمه ساختمانهای عایق شده با پشم سنگ قائل میشوند. مقاومت مؤثر انواع پشم سنگ در برابر دما ۶۰۰ تا ۸۰۰ درجه سانتیگراد است. الیاف پشم سنگ در مقابل شعله مستقیم آتش تا حدود چهار ساعت مقاومت دارد. نقطه ذوب الیاف پشم سنگ بیش از ۱۰۰۰ درجه سانتیگراد است.
۷-۵- دوام:
دیوار پیش ساخته حیات وال با افزایش شکلپذیری و انعطافپذیری در مقابل ترکخوردگی ناشی از حرکت جزئی سازه، انقباض و انبساط حرارتی دارای مقاومت کافی میباشد. با به وجود آمدن مفصل پلاستیک در کنار ستونها، مشکلات مطرح شده در خصوص مقاومت ناکافی دیوارهای سبک در زمان وقوع زلزله را حل خواهند کرد.
۸-۵- افزایش مقاومت فیزیکی:
به دلیل استفاده از پلی استایرن و توری در هسته و نیز هوای داخل این هسته باعث افزایش مقاومت فشاری، کششی و خمشی به شکل قابل توجهی میشود. در ضمن استفاده از الیاف شیشه و سایر افزودنیها، مقاومت جدارهی خارجی نیز به طور قابل ملاحظهای تقویت میشود.
۹-۵- عدم آوار در زلزله:
به دلیل بهرهگیری از توری و الیاف، ترکیب مستحکم فشاری و کششی این دیوار پیش ساخته مانند شیشهی ماشین عمل میکند و با ضربه خورد نمیشود و دومین عامل کشتار در زلزله (آوار) را حذف میکند.
۱۰-۵- سهولت و سرعت در حمل به طبقات و نصب آن:
اتصال این پانلها با چسب مخصوص است و مانند دیوارهای کناف و درای وال، احتیاج به شبکهبندی گسترده گالوانیزه ندارد. به طور متوسط یک تیم کاری مجرب ۶۰ متر مربع از این دیوارها را در یک روز کاری نصب میکنند.
۱۱-۵- حذف مصالح بنایی و گچ و خاک:
مصالح بنایی به کل در این سیستم از بین رفته و این سیستم را به سیستم خشک تبدیل نموده است.
۱۲-۵- عایق رطوبتی دیوار پیش ساخته فوق سبک :
حضور رطوبت در یک سازه میتواند منجر به رشد قارچها، تغییر رنگ دیوارهها و افزایش ضریب انتقال حرارت و… گردد. به واسطهی این که جدارهی این دیوارها از ترکیبات معدنی است و به دلیل اطمینان بیشتر، دیوارهایی مانند سرویسها و نما که در معرض رطوبت قرار دارند، از یک لایه عایق رطوبتی بیرنگ استفاده شده است. این دیوار پیش ساخته در ساختار داخلی خود دارای حفرههای به هم پیوسته داخلی نیست. به همین دلیل جریانهای مویرگی آب پس از نفوذ به سطح این دیوارها بلافاصله متوقف میگردد و توان نفوذ به سطوح داخلی را نخواهد داشت.
۱۳-۵- امکان عبور لولههای تأسیسات و برق از درون دیوار پیش ساخته فوق سبک :
میتوان تمامی لولههای تأسیسات مکانیکی و الکتریکی را به راحتی از این دیوارها عبور داد.
۱۴-۵- بهداشتی بودن و سازگاری با انسان:
در این دیوارهای پیش ساخته به علّت درزبندی کامل و حذف بار الکتریکی به دلیل وجود هسته پلاستیکی، از جذب گرد و غبار، دوده و چربی ممانعت به عمل میآید. همچنین به دلیل سطح صیقلی پانل گچی و افزودنیها از ورود حشرات و… به این دیوارها جلوگیری میشود.
۱۵-۵- صرفه اقتصادی:
این دیوار پیش ساخته سبک به دلیل امتیازات بسیار میتواند یکی از پرطرفدارترین دیوارها به لحاظ فنی و قیمت مناسب باشد. به طور کلی هزینههای مستقیم و غیرمستقیم این محصول بسیار کمتر از روشهای سنتی و یا صنعتی قبلی میباشد.
مقایسه صرفه اقتصادی دیوار پیش ساخته حیات وال با سایر دیوارهای رایج
در دفترچه فنی حیات وال استانداردهای مهم دنیا مانند ASTM آمریکا، DIN آلمان، استاندارد مصالح ایران، استاندارد ۲۸۰۰، اتصالات دیوارها و جزئیات اجرایی میانقابها به تفصیل توضیح داده شده است.
((جهت لینک دانلود دفترچه فنی دیوار پیش ساخته وسبک حیات وال کلیک کنید))
جهت مشاهده نمونه کارهای معماری ما کلیک کنید.