جهت مشاهده نمونه کارها و اطلاعات تخصصی به تلگرام و اینستاگرام مراجعه فرمایید
جهت مشاهده نمونه کارها و اطلاعات تخصصی به تلگرام و اینستاگرام مراجعه فرمایید
طراحی کلینیک و طراحی بیمارستان پیچیده ترین نوع طراحی ساختمان می باشد که در ادامه در رابطه با طراحی بیمارستان ها مطالبی را با شما به اشتراک میگذاریم.
همچنین طراحی بیمارستان و طراحی مراکز درمانی از طیف گسترده ای از خدمات و واحدهای عملکردی تشکیل شده است. این ها شامل کارکردهای تشخیصی و درمانی مانند آزمایشگاه های بالینی ، تصویربرداری ، اتاق های اورژانس و جراحی است. کارکردهای مهمان نوازی ، مانند سرویس غذا و مراقبت های اساسی بیمارستان یا عملکرد مرتبط با تختخواب که علاوه بر طیف وسیعی از خدمات مورد نیاز ، بیمارستان ها موظف اند به بسیاری از کاربران و ذی نفعان مختلف خود خدمات رسانی کنند و نیز آنان را پشتیبانی کنند.
در حالت ایده آل ، فرایند طراحی شامل ورودی مستقیم از طرف مالک و کارکنان کلیدی بیمارستان در اوایل روند کار می باشد. همچنین در هنگام طراحی ، طراح باید علاوه بر بیماران ، بازدید کنندگان ، کارکنان پشتیبانی ، مدافع داوطلبان و تأمین کنندگان که عموماً به طورمستقیم از طراحی استفاده نمی کنند ، باشد.
طراحی مناسب بیمارستان نیازهای کاربردی را با نیازهای کاربران متنوع خود ادغام می کند.گروه معماری خانه ایرانی (شرکت مشاور معماری آژیانه پرکوک) با تجربه بالا و همچنین ایده های ناب و خلاقانه در طراحی پلان بیمارستان ، طراحی نمای بیمارستان و همچنین طرح داخلی بیمارستان در زمینه طراحی مراکز درمانی مدرن ، کلینیک و طراحی مطب پزشکی و دندان پزشکی و…آماده ی همکاری و مشاوره به کارفرمایان محترم درسرتاسر ایران ( تهران ، اصفهان ،مشهد ، شیراز ، مازندران و…. ) می باشد.
در طراحی مطب و کلینیک مدرن و به روز صرفا به جنبه فیزیکی طراحی داخلی یا طراحی دکوراسیون مطب فکر نمی شود؛ بلکه طراحی مطب پزشکی بایستی به گونه ای خلاقانه انجام شود ، تا مخاطب احساس کسل شدن و خستگی همانند زمانی که در یک فضای تکراری که یاد آور فضای بیمارستان است را نداشته باشد .
بیمار پس از مراجعه به کلینیک پزشکی با طراحی متفاوت روبرو خواهد شد. بیمار باید پس از دیدن طراحی مطب یا کلینیک پزشکی، حس بیمارستان را از ذهن خود خارج کند و نظرش به طراحی معماری مطب و تزییناتی که برای طراحی داخلی مطب در نظر گرفته شده جلب شود و با طراحی معماری مطب و کلینیک ارتباط برقرار کند و احساس راحتی کند ، در این حالت ضمن همکاری کامل در جهت درمان از حس بد بیماری نیز می کاهد ضمن اینکه کمک میکند زمان انتظار کمتر به نظر برسد چرا که شخص در هنگام حضور در فضایی که چیزی برای ارائه ندارد مدام به ساعت خود می نگرد تا زمان بگذرد حال آنکه هر چه در طراحی دکوراسیون مطب خود بکوشیم توجه بیمار را به آن جلب نموده ایم و زمان انتظار برای شخص کمتر می گردد.
در نهایت مطالبی را به صورت خلاصه در رابطه با چگونگی طراحی بیمارستان با شما به اشتراک میگذاریم.
بنای بیمارستان باید روی زمینی مسطح و در محیطی بدون گرد و غبار و حشرات موذی بنا شود.
بخش های بستری مربوط به تختخواب ، قسمت های مربوط به عمل سرپایی ، عملکردهای تشخیصی و درمانی ، کارکردهای اداری ، توابع خدمات (غذا ، تهیه ، نظافت) ، کارکردهای تحقیق و تدریس ، بخش های آلوده و تمیز ، بخش های خشک و تر که این ویژگی ها را آیین نامه ها ، کدها و نظارتی که بر ساخت و کار بیمارستان ها حاکم است مشخص میکنند.
هر یک از عملکردهای گسترده و مداوم درون یک بیمارستان ، از جمله سیستم های مکانیکی ، الکتریکی و ارتباطی بسیار پیچیده هستند ،که برای طراحی آنها لازم است تا از مهارت و دانش لازم برخوردار باشیم.
سناریوهای ایده آل و ترجیحات فردی مورد نیاز مخاطب باید در برابر الزامات اجباری ، نیازهای عملیاتی واقعی (ترافیک داخلی و ارتباط با سایر بخشها) و وضعیت مالی سازمان متعادل باشند.
جهت یابی قطعه (در نیمکره شمالی)
بیمارستان ها پیچیده ترین نوع ساختمان ها هستند که به طور مستقیم در حوزه ی سلامت انسانها فعالیت میکنند پس علاوه بر ضرورت رعایت ضوابط ایمنی و بهداشتی ، باید در جهت حفظ روحیه ی افراد بستری شده طراحی شده باشند.
طراحی توسط گروه خانه ایرانی (شرکت معماری آژیانه پرکوک)
مشاهده نمونه پروژه های بیمارستان و کلینیک