جهت مشاهده نمونه کارها و اطلاعات تخصصی به تلگرام و اینستاگرام مراجعه فرمایید
خدمات :
مشاوره، طراحی و ساخت هتل از ۰ تا ۱۰۰ پروژه
طراحی سازه و بهینه سازی سازه
طراحی تأسیسات الکتریکی و مکانیکی
آنالیز قیمت تمام شده ساخت و بهینه سازی اقتصادی پروژه متناسب با بودجه کارفرما
محصولات تولیدی مجموعه :
تأمین دیوارهای سبک، سوپر عایق ایران وال و حیات وال (محصولات تولیدی مجموعه)
تأمین قالب های سقف سازه ای وافل ایزی اسلب
نمای GFRC
طراحی هتل ورستوران توسط گروه خانه ایرانی و شرکت ایتالیایی
طراحی هتل توسط گروه خانه ایرانی (شرکت آژیانه)
برای طراحی پلان، کلیه فضاها باید بر اساس استاندارد جهانی و خلاقیت در جانمایی فضاها طراحی شود. هر چه فضاهای مختلف با متراژهای صحیح طراحی شده باشند، بیشترین رضایتمندی نزد مسافران ایجاد میشود و این اتفاق به جذب افراد جدید جهت اقامت در هتل کمک میکند.
تقسیم بندی فضاهای یک هتل:
در طراحی پلان باید به مسائل زیر اشاره داشت:
۱-۱: تعداد اتاق ها با ظرفیت پذیرش در محل جغرافیایی هتل همخوانی داشته باشد. اتاقهای ۱ یا چند نفره باید در تمامی طبقات پخش شوند به گونه ای که همه ی مسافران بتوانند از منظره ی اطراف استفاده کنند.
۲-۱: اتاقهای ۱ الی ۳ تخته را در کل طبقات و سوئیتهای لاکچری را در طبقات فوقانی جانمایی شود.
۳-۱:فضاهای خدماتی مثل رختشورخانه، آشپزخانه از فضاهای پنهان هتل هستند و باید از دید عموم خارج باشند.
۴-۱:باید فضاهای ورزشی مثل استخر، سونا، سالن بدنسازی، سالن ماساژ در نظر گرفته شود و بهترین بخش برای این فضاها طبقات منفی است.
۵-۱ باید فضاهای رفاهی مثل رستوران، کافی شاپ و شهربازی، استخر در نظر گرفته شود. رستوران میتواند در بخش پشتی هتل قرار داد.
۶-۱: باید به اندازهی تعداد مسافران پارکینگ تامین شود.
۷-۱: باید جایی برای قراردادن ساک ها و وسایل مبذول شود.
۸-۱: حتما سرویس بهداشتی در لابی وجود داشته باشد.
طراحی هتل ازنا توسط گروه حانه ایرانی (شرکت آژیانه)
طراحی هتل و رستوران توسط گروه خانه ایرانی (شرکت آژیانه)
امروزه یکی از چالش های اصلی اکثر صاحبان هتل ها، طراحی داخلی هتل ها است. طراحی داخلی بسیار حائز اهمیت است زیرا زیبایی هتل هاست که در مواجهه منجر به جذب مبهمانان می شود. امروزه رقابت اصلی میان هتل داران، ارائه ی ایده های خلاقانه و منحصر به فرد است. هتل باید مکانی آرام و دلپذیر برای مسافران فراهم کند و این موضوع ارتباط مستقیمی با درآمد هتل دارد.
لابی اصلی ترین نقش را در جذب مهمان دارد و طراحی داخلی آن بسیار مهم است. چیدمان لابی باید دارای فضایی برای سکنای میهمانان و فضایی هم عمومی و خصوصی برای استراحت، نشستن و کار در نظر گرفت. نورپردازی تاثیر قابل ملاحظه ای در جلب نظر میهمان دارد و استفاده از نورپردازی و لوسترهای عظیم و براق نقش به سزایی در طراحی داخلی دارد. طراحی داخلی متاثر از نوع سبک کلی مدرن و یا کلاسیک می شود عملا بسیاری از دسته بندی ها زیر مجموعه این دو سبک به محسوب میشود.
۱-۲: طراحی داخلی ودکوراسیون مدرن یا نوگرا:
کلا معماری مدرن از قرن ۱۹ در غرب پدید آمده است. رویکرد معماران مدرن حفظ کارکرد وحذف فرم های تاریخی از معماری است. تاکید این سبک بر فرم های شسته رفته، الگوی معاصر، مصالح طبیعی پلی میان طبیعت و تصنع ایجاد کرده است.
در طراحی داخلی هتل باید به موارد مهمی توجه کرد.
لابی از مهمترین فضاهایی است که طراحی داخلی در آن مهم است. لابی فضایی چالش برانگیز برای تزیین است زیرا قرار است انواع مختلفی از مهمانان را در خود جای دهد و برای تحقق این باید فضایی برای اجتماع، فضای خصوصی، فضای برای صندلی و استراحت داشته باشد.
میتوان در لابی آبشار، گیاهان و هر عنصر که به جذاب شدن فضای لابی هتل کمک کند، قرارداد.
فضاهای داخلی مدرن دارای سبک ارگانیک هستند و در دکوراسیون به سبک مدرن از خطوط ساده و فرم های خالص استفاده میشود و این ویژگی در سازه و تزیینات آنها نیز منعکس شده است.
نورپردازی معمولا تاثیر به سزایی دارد. به همین دلیل است که ما اغلب لابی هایی با لوسترهای بیش از حد و نفسگیر میبینیم که هم به ظاهر شگفت انگیز و هم به نورپردازی جوی کمک میکند.
استفاده از رنگ برای روشن کردن و جذاب کردن فضاها جایگزین طرح های سنتی میشود.
برای کف فضاها از کفپوشهای چوبی مدرن استفاده شود..
در طراحی داخلی اتاق ها باید یک بخش مرکزی وجود داشته باشد که این بخش یک شومینه یا کلکسیون هنری باشد.
پنجره های بسیار وسیع، حداکثر استفاده از نور طبیعی، دیوارها و پشت بامهای سبز از جلوه های طراحی داخلی مدرن است.
در طراحی داخلی اتاق ها باید به تمامی جزییات پرداخت مثلا رنگ دیوارها باید از سقف تیره تر و از کف روشن تر باشند تا اتاق را تازه تر و بزرگتر نشان دهد.
در طراحی داخلی اتاق ها به سبک مدرن، چیدمان غیر متقارن خوب به نظر می رسد و رعایت تعادل در اشکال و رنگ ها بسیار مهم است.
طراحی داخلی مدرن هتل و رستوران
طراحی داخلی مدرن هتل و رستوران
طراحی داخلی مدرن هتل و رستوران
طراحی داخلی مدرن هتل و رستوران
سبک کلاسیکدارای شکوه و جلال خاصی است که معمولا بارزترین نشانه های آن سلطنتی بودن مبلمان و رنگهاست. سبک کلاسیک تاکید زیاده روی خطوط و فضاهای منحنی دارد. عناصر مورد استفاده در سبک کلاسیک معمولا چوبی و ظریف و البته کار شده است. تمام کاخ ها و خانه های سلطنتی الهام گرفته از سبکهای مختلف دکوراسیون کلاسیک هستند. این نشانه ی سبک کلاسیک نه تنها در فضا بلکه برای نوع نقش نگار چوب و مبلمان نیز وجود دارد.
ستون ها از بارزترین نشانه های طراحی کلاسیک است. در طراحی داخلی می توان از گچکاری رومی و ایرانی در این ستون ها استفاده کرد. ارتفاع زیاد فضای داخلی هتل، ستون های بلند و زیبا، پده های سرتاسری، استفاده از آینه، گلدان و مجسمه از ویژگی سبک داخلی کلاسیک است.
رنگ طلایی، زرشکی قهوهای، آبی سلطنتی،سبز زمردی و کنده کاریهای پرکار و سلطنتی روی چوب از المانهای مهم سبک کلاسیک هستند. تزیینات دست ساز و حجیم، لوسترهای کریستال و پرده های والاندار با پارچه های لوکس از مهمترین متریال های استفاده شده در این سبک است. سبک کلاسیک معمولا به تقسیم بندی دیوارها و ابزارکشی آنها و تزیینات در سقف با گچکاری و آینه کاری مواجه میشویم. ارتفاع ها بلند هستند و از نقاشی، طلا کوبی، پتینه، آینه کاری روی دیوار و سقف بهره میبرد.
یکی دیگر از ویژگی هایسبک کلاسیک تقارن و تعادل در تمامی فضاها است به همین دلیل در طراحی آن باید دقت کرد. متریال استفاده شده در طراحی کف عموما پارکت، لمینت و چوب می باشد و استفاده از متریال با کیفیت و مناسب بسیار مهم است و باعث ارزشمند جلوه دادن فضا می شود.
برخی از چشمگیرترین راه حل ها، آویزهای گوشه ای متعدد در ارتفاعات مختلف، میزهای جانبی و لوسترهای سربار گریستال سنگی است البته این عنصر در طراحی داخلیاتاق های هتلبه سبک کلاسیکآن چنان کاربرد ندارد. .
استفاده از بالشتک های نرم و بزرگ و پارچه های لوکس و مرغوب مینوانند نشان از تجمل در طراحی داخلی اتاق باشند.
طراحی داخلی کلاسیک هتل توسط گروه حانه ایرانی (شرکت آژیانه)
طراحی داخلی کلاسیک هتل توسط خانه ایرانی (شرکت آژیانه)
طراحی داخلی کلاسیک هتل و رستوران توسط خانه ایرانی (شرکت آژیانه)
طراحی داخلی کلاسیک هتل توسط گروه خانه ایرانی (شرکت آژیانه )
طراحی نمای خارجی تحت تاثیر مسائل ریز و درشت زیادی است. بدون شک ویژگی های اقلیمی و زیست محیطی، فرهنگ، پیشینهی تاریخی و معماری و حتی مسائل اجتماعی روز بر چگونگیطراحیتاثیر میگذارد. هتلیکه دارای یک نمای خارجی منحصر به فرد باشد، به راحتی نظر مشتریان و مسافران را به خود جلب میکند. یکی از ترندهای روز در طراحی نمای بیرونی منحصر به فرد است. به این معنا که هیچ هتل یگری دارای نمای بیرونی مشابه آن نباشد و در نوع خود منحصر به فرد
۱-۳-طراحی نمای مدرن:
در طراحی نمای مدرنساختمان معمولا بیشتر از یک نوع متریال کاربرد دارد، این نوع از طراحی نمای ساختمان از اصول معماری مدرن پیروی میکندکه شامل حذف تزیین های ساختمان و سادگی المانهای به کار رفته در نمای ساختمان است.
معمولا از اشکال هندسی غیر معمول استفاده میشوند و بازتاب دهندهدکوراسیون داخلی هتلها هستند.
متریال مورد استفاده در طراحی نمای مدرنساختمان آجر، سنگ نما (تراورتن، مرمریت، گرانیت و سنگهای مصنوعی)، چوب و آلومینیوم و شیشه است.یکی از تفاوتهای طراحی نمای مدرنبا طراحی کلاسیک، استفاده از نور محیطی متریالهای ترکیبی است.
از اصول مهم و کاربردی در طراحی نمای مدرن ساختمان میتوان به نورپردازی آن اشاره کرد. ایجاد منابع نور مخصوصا در زاویهها به زیباتر نشان دادن نمای ساختمان کمک میکند.
معماری کلاسیک از دوران بعد از رنسانس، اواسط قرن ۱۹ در اروپا شکل گرفت. این سبک زیبا شامل شیوه های گوناگونی مانند دوریک، یونیکو کرنتین میباشد و به علت تجمل، زیبایی، استحکام و اصالت مورد توجه مردم واقع شده است. از عناصر جدانشدنی، ستون های بلند و کوتاه، سرستون، کله گاوی ها، پا ستون، مجسمه های تزئینی، قوس، کتیبه یباشد که به نمای کلاسیک زیبایی میبخشد.
سنگ از مصالح عمده اجرای نمای رومی میباشد و از نماهای پرهزینه و پرکار است که به علت جزئیات نما به دقت بسیار بالای اجرایی نیازمند است. نورپردازی و رنگ در طراحی نمای کلاسیک حائز اهمیت است. انتخاب رنگ در طراحی نمای رومی مهم است و باید از رنگ های روشن و پخته و بااصالت استفاده شود و شکوه و تجمل نما را آشکار میسازد. از ویژگی های دیگر طراحی نمای رومی ایجاد تقارن، هماهنگی، توازن، هارمونی میباشد.
طراحی نمای کلاسیک هتل توسط گروه خانه ایرانی (شرکت آژیانه)
در طراحی محوطه هتل باید به جهت تابش و وزش در طول روز و همچنین ماههای مختلف سال توجه کنید. در نظر گرفتن شرایط اقلیمی در طراحی محوطه هتل از اشتباهاتی است که انجام آنها میتواند سبب ناکارآمدی و غیر قابل استفاده شدن فضاها شود.
در طراحی محوطه نقطه ی کانونی داشته باشید، نقطهی کانونی هر عنصری است که در بدو ورود توجهات را به خود جلب میکند. نقطه ی کانونی میتواند یک مجسمه، یک درخت و یا گل خاص ویا آبنمای زیبا باشد.
در طراحی محوطه به جزییاتی مثل ترکیب رنگی کفسازی با انواع نورپردازی و چراغهای به کاررفته توجه کنید
استفاده از آلاچیق ها برای نشیمن و ناهارخوری، پذیرایی میهمانان و در نظر گرفتن فعالیتهایی در فضای باز و سبز برای مسافران و مهمانان بسیار کارایی دارد. مانند پارک بازی، زمینهای تنیس، دریاچه و سکوهای تماشا، استخر و …. .